Ajándékutalvány az Erdőszéli Vendégházba

a legjobb dolgok a világon nem dolgok

Használati tárgyakkal tele van a padlás, de vajon töltünk-e elég minőségi időt szeretteinkkel? Egy csendes, nyugodt helyen közös túrázással, beszélgetéssel, pihenéssel eltöltött idő semmi mással nem helyettesíthető. Együttlétet, élményt, kikapcsolódást ajándékozni könnyebb, mint gondolná.

Nálunk most 2 perc alatt néhány napos igazi mátrai kikapcsolódással lepheti meg szeretteit. A 2-6 fős társaságok pihenése számára ideális, hangulatosan berendezett vendégházon nem kell idegenekkel osztozni, egyszerre mindig egy társaságnak adjuk ki azt.

Ajándékozzon pár nap kikapcsolódást, feltöltődést, együttlétet, felejthetetlen természeti szépségeket, élményt azoknak, akik fontosak az Ön számára! Nem kell mást tenni, mint az alábbi űrlapot egy perc alatt kitölteni, és már küldjük is az utalványt, amit átadhat szeretteinek.

A megrendelés menete

Két opció közül választhat:

1. Vagy eldönti, hogy milyen összegben szeretne ajándékozni, és az ajándékozott az adott összegű utalványt megadott határidőig bármikor felhasználhatja az aktuális feltételek szerint, vagy

2. Választhatja azt is, hogy egy adott időtartamot / létszámot / időszakot ad meg (pl. 4 nap 4 éjszaka 4 fő részére 2022 tavaszán). Ez esetben ezeket az információkat kell megadnia, és ezek alapján számítunk egy kedvező árat az utalványra.

  • Továbbá megadja a megajándékozni kívánt személy(ek) nevét, és a e-mail címet, amire küldhetjük az utalványt.
  • Mi visszaigazoljuk a megrendelést,a fizetendő összeg megjelölésével együtt.
  • Ön átutalja a pénzt.
  • Az összeg beérkezését követően mi visszaigazoljuk azt, majd kiállítjuk az ajándékutalványt és az Ön által megadott e-mail címre küldjük.

erdoszeli_utalvany_ures_800px

Mennyi az átfutási idő és hogyan kapja meg a részvételi jegyet?

Az ajándékutalványt a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül e-mailen pdf formátumban küldjük el az Ön részére.

De nekem S.O.S kell az utalvány, nincs 5 napom várni!

Általában ez esetben is tudunk megoldást ajánlani, csak jelezze, hogy sürgős!

Töltse ki az alábbi űrlapot!

Egy percig tart, és rövidesen küldjük is az utalványt!

DSC09833