A vendégházról részletesen

Új építés, exkluzív szállás

lampaA vendégház 2013-ban épült családi vállalkozásként részben Európai Uniós forrásból. Egy igényes, ízlésesen berendezett, kényelmes apartmanházat szerettünk volna kiépíteni, ami a nyugalom szigete lehet távol a város zajától. Az eddigi visszajelzések alapján szándékunkat siker koronázta. Az első vendégek 2014 januárjában vették használatba a mátraszentimrei épületet.

Az apartmanházat egyszerre kizárólag egy társaságnak adjuk ki, senkivel nem kell osztozni a szálláson.teto

A vendégházban tilos a dohányzás!

Kényelmes hálószobák, hangulatos terek

A 75 m2-es vendégház 2 hálóval és 2 fürdőszobával rendelkezik. A hálókban négy, illetve két ágy található, a kisebben egy kis rácsos ágy is van. A kisebbik szobát akadálymentesen alakítottuk ki.

ablakA közös nappaliban található továbbá egy kanapé, valamint szükség esetén rendelkezésre áll egy plusz matrac, így összesen legfeljebb nyolc főt (plusz egy kicsit) tud fogadni az apartman. A nappalit egy saját építésű csempekandalló teszi hangulatosabbá. A legkisebbek számára egy pici asztalt és széket is beállítottunk. A vendégházban található könyvekből kedvükre olvasgathatnak, és társasjátékok is rendelkezésre állnak.

Tiszta fürdőszobák, jól felszerelt konyhaalaprajz_design.thumb

A kétágyas szobához tartozó fürdőszoba akár kerekesszékkel is használható. Zuhanytálca itt nincs a könnyebb megközelíthetőség érdekében. A másik fürdőszobában hagyományos zuhanykabin található. Hajszárító, tükör, tiszta törölköző rendelkezésre állnak a szálláson.

A vendégház konyhája jól felszerelt. Van benne elegendő edény, evőeszköz, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, hűtőszekrény, kenyérpirító és kávéfőző. Mélyhűtőt, bográcsot is tudunk biztosítani szükség esetén.

Hatalmas legelő, kellemes kert

tuzifaA vendégház 5000 m2-es területen fekszik. Ennek nagyobbik része egy hatalmas mező, ahol szabadon nő a fű, a csipkebogyó, galagonya, gombák és vadvirágok. Ezen a részen gyakran lovak legelnek. A vendégház közvetlen környezetében folyamatosan fejlődik a kert. A kertben harmonikusan vegyülnek a telepített növények a terület ősi lakóival (galagonya, csipke, stb)

A kertben egy tűzrakóhelyet és egy épített grillezőt is kialakítottunk. Egy nagyobb füves területen jókat lehet játszani és napozni, van homokozó, de a gyerekek kedvence az a “bunkeres” fás-bokros rész, ahol szabadon lehet bujkálni, fára mászni. 2019 tavasza óta egy lombkorona kuckó is várja a gyerekeket.  2017 őszén készült el az alsó fa pihenőterasz is, aminek nyári árnyékolásáról vadszőlő gondoskodik. haromszog

Az apartmanház elhelyezkedése

Vendégházunk a Felső-Mátra szívében, az ország legmagasabban fekvő településén, Mátraszentimrén található. Mátraszentimrének is a szélén. Ott, ahol a lakott települést csak egy vadvirágos rét választja el az erdőtől. Térkép az oldal alján található.

“A nyugalom szigete. Csodálatos környezetben, kitűnő ízléssel berendezve, minden apró részletre igényesen ügyelve, kifogástalan állapotban, kedves, segítőkész gondnokkal. Ajánlom családosoknak is, baráti társaságoknak is, de romantikázó párok is megtalálhatják benne a szerelmi fészküket..”

– Kaló Erika